WTC Expo & Horeca

WTC Expo biedt u de ruimte!

Het hypermoderne WTC Expo evenementencomplex is opgericht in 1963 met één overdekte expositiehal voor de veemarkt van Leeuwarden en is inmiddels met meer dan 45.000 vierkante meter tentoonstellingsoppervlakte, uitgegroeid tot het grootste evenementencomplex van Noord Nederland.

WTC Expo heeft volop allure en biedt onbegrensde mogelijkheden. Het is dé toplocatie voor spraakmakende (internationale) beurzen, feesten, evenementen, vergaderingen, seminars, symposia en congressen.

Klik hier voor meer informatie!

Kenmerken

Jaarlijks 800.000 bezoekers uit binnen,- en buitenland

100%

45.000 vierkante meter tentoonstellingsoppervlakte

100%

3200 eigen parkeerplaatsen (betaald parkeren)

100%

4 sterren hotel met 143 kamers, congreszalen, vergaderzalen, sterrenrestaurant met panoramisch uitzicht

100%

Highspeed Wireless internetverbinding gehele complex

100%

WTC Hospitality

WTC Hospitality is de huiscateraar van het WTC Expo. Zij verzorgen onder andere alle horecavoorzieningen tijdens de beurzen die in het WTC worden georganiseerd.

Tijdens Oh My Day
Speciaal voor de exposanten van Oh My  Day zijn lunchpakketten samengesteld. Deze kunt u van te voren bestellen en worden op de stand bezorgd. Op de vrijdagavond kunt u gebruik maken van het standhoudersbuffet in Brasserie The Globe. Ook is er de mogelijkheid tot het aanvragen van een horecapas. U kunt met deze pas tijdens de beurs bij de meeste van onze verkooppunten op rekening consumeren. Na afloop van de beurs ontvangt u een verzamelfactuur van alle bestellingen.

Op de webpagina van Hospitality  treft u alle informatie en aanvraagformulieren die voor u als exposant op het gebied van horeca interessant zijn

– Algemene Voorwaarden Betaalkaart
– Aanvraagformulier betaalkaart

WTC Expo

Heliconweg 52 8914 AT Leeuwarden
Telefoon 058 – 2941 500
Fax 058 – 2941 505
E-mail: info@wtcexpo.nl

Betaalbaar en ruime parkeergelegenheid

Het WTC Expo beschikt over grote gemakkelijk bereikbare parkeerterreinen. Bij de beurs geldt betaald parkeren, u betaalt slechts €4,00 per dag. Oprijden is mogelijk zonder parkeerkaart. Voor het afrijden kunt u een uitrijdkaart kopen bij de kassa, infobalie en garderobe van het WTC Expo.

Parkeerterrein B1 is exclusief voor het Holland Casino.

De parkeerterreinen van het WTC Expo bieden plaats aan circa 3.200 auto’s. Er zijn in totaal twee oplaadpunten voor elektrische auto’s aanwezig. Deze oplaadpunten kunt u vinden bij entree West.

Routebeschrijving

Het WTC Expo heeft een goede bereikbaarheid vanwege haar centrale ligging ten opzichte van de snelwegen met tevens een goede aansluiting op het openbaar vervoer.

Vanuit alle richtingen staan ANWB borden die het WTC Expo aangeven. De hoofdentree voor onze evenementen is Entree West, welke u kunt bereiken via het Fryslânplein.

WTC Expo - Google Maps

Openbaar vervoer

Op het bus- /NS station neemt u streeklijn 70, 71 of 97, die vlak achter het WTC Expo stopt. Voor de vertrektijden kunt u kijken op http://www.arriva.nl.

Te voet

Vanaf het busstation is het WTC Expo ook te voet te bereiken. Dit is een wandeling van ongeveer 15 minuten. Wanneer u te voet vanaf het busstation komt vertrekt u dan vanaf het station linksaf naar de Zuidersingel. Vervolgens neemt u de eerste afslag rechts. Bij de minirotonde gaat u linksaf en wanneer u de brug gepasseerd bent kunt u de Tesselschadestraat tot aan het einde volgen. Aan het einde van de straat tegenover de rotonde ziet u het WTC Expo complex. De entree van het WTC Expo ligt aan de andere zijde van het complex. Hiervoor gaat u rechts om het gebouw heen via het parkeerterrein naar de hoofdentree.