Oh My Day

Festival powered by Vrouw!

Schrijf direct in INFOSHEET

OH MY DAY
Hét nieuwe indoor festival voor vrouwen

Shoppen, workshops volgen, je haar en make-up laten doen én ’s avonds met je voeten in het zand meezingen en –dansen bij optredens van de leukste artiesten en DJ’s: dat is Oh My Day! Hét nieuwe indoor vrouwenfestival van het noorden dat plaatsvindt op 20, 21 en 22 oktober 2017 in het WTC Expo Leeuwarden.

Oh My Day
Oh My Day is een combinatie van festival en beurs onder één dak waar vriendinnen samen ‘hun’ ultieme dag beleven. Overdag halen de dames hun shophart op bij de ruim 150 deelnemers, laten ze zich inspireren door de nieuwste trends en genieten ze van de vele leuke activiteiten. Op vrijdag en zaterdag lopen ze om 21.00 uur met hun combiticket door naar het Oh My Day mainstage waar ze compleet uit hun dak gaan bij live optredens van artiesten en DJ’s.

Partners
Oh My Day wordt georganiseerd in samenwerking met de succesvolle beurs Vrouw! die afgelopen voorjaar voor de 10e keer plaatsvond. Tevens is er een uitgebreide mediasamenwerking inclusief speciale beursbijlage met de krant Rondom welke huis aan huis wordt verspreidt door heel Friesland.

OH MY SHOPPING

OH MY DAY SHOPPING biedt ruimte aan fashion & accessoires en de laatste trends op woongebied

– Dames- en kindermode (najaarscollectie)
– Modeaccessoires
– Interieuradvies
– Woonaccessoires
– Stijlpresentaties (op een klein podium)

OH MY BEAUTY

Op het OH MY BEAUTY plein vind je de laatste trends op het gebied van make-up en verzorging. Schuif aan bij leuke workshops en ga heerlijk ontspannen bij een van de massages. Maak je dag compleet in de beauty ‘wasstraat’ en laat je avond festival make-up aanbrengen en je haar stylen zodat je helemaal klaar bent voor jouw ultieme ‘girls night out’ bij het Oh My Day mainstage.

– Make-up
– Stylingproducten
– Huidverzorging (adviezen en korte behandelingen)
– Beautyworkshops
– Kleuradvies

OH MY HEALTH

Een gezonde lifestyle is ontzettend belangrijk, alleen wat is dan gezond? Je ontdekt het op het OH MY HEALTH plein. Voeding, sport en algemene gezondheid komen aan bod. Je krijgt tips en trics om sterker en fitter te worden en hoe je zelf kunt zorgen voor een gezond en gelukkig leven.

Alles op het gebied van gezondheid en sport, bijvoorbeeld:
– Yoga en/of mindfulness
– Gezond eten
– Fitness

OH MY FOOD

Een overdekte foodmarket waar je culinair gaat genieten van de heerlijkste producten.

OH MY DIY

Een interactief workshopplein waar je de hele dag aan kunt schuiven bij creatieve workshops zoals:

– Handlettering
– Haken
– Sieraden maken