Activiteiten tijdens Oh My Day

Op Oh My Day kun je aanschuiven bij vele leuke workshops en presentaties

Bekijk hier de speciale Oh My Day beursspecial

Oh My DIY

Workshop Handlettering

Handlettering

Altijd al eens willen leren handletteren? Dat kan tijdens Oh My Day. Kom feestelijk kennis maken met handletteren van Marjan Letterd.

Workshop tea box of tissue box maken

The Dutch Tea Box – Workshop tea box of tissue box maken.


Kartonnage maar dan anders ! Luxe dozen maken met zelfklevende suède en gestanst karton.

Workshop tissue box maken € 5,00 p.p.

Workshop theedoos maken  € 10,00 p.p.

Workshops Creasjob

Workshops Creasjob

De eerste is een leuke houten hanger, deze kan dan gemaakt worden met diverse teksten en leuke kralen en houten of metalen hangers/bedels.
Deze kost € 2.50
Tijd: 10 a 20 minuten

 

De 2e is een houten plankje omtoveren tot een leuke herfstige vogelverschrikker of een winterse sneeuwpop.  (We gebruiken krijtverf, deze droogt snel zodat het plankje meteen mee kan.) Deze moeten geverfd en geschilderd worden.
Deze kost € 5.00
Tijd: ca. 30 minuten

Workshop leren wikkel armbandje

A&A for you

Leuke workshop, leren wikkel armbandje met kraaltjes, geschikt voor alle leeftijden. Makkelijk te maken, genoeg materiaal en voorbeeldjes aanwezig. Reserveren hoeft niet, gewoon gezellig.

Kosten zijn €5,00 euro p.p.

Beautyboerderij

 

Beautyboerderij

Tijdens “Oh My Day” zal “De Beauty Boerderij” uit Hardegarijp aanwezig zijn met een drietal workshops, waarvan sommige in groepsverband en andere meer individueler.

Lijkt het je leuk om samen met je vriendinnen je nagels te laten lakken met “gezonde” nagellak, dan kan dit tijdens de workshops nagels lakken.

Wil je je wenkbrauwen bij laten werken en weten waar je op moet letten bij het epileren? Laat dan je wenkbrauwen doen en krijg meteen tips mee om mee naar huis te nemen zodat je het zelf bij kan werken.

Bij de workshops stoelmassage, krijg je tijdens de massage info en tips om je spieren soepel te houden en wat het beste is voor jouw lichaam.

Kortom,….genieten en leren in één!

JEMAKO EN DoTERRA

JEMAKO EN DoTERRA

Leuke demonstraties o.a.

-HOE MAKKELIJK EN SNEL TE REINIGEN MET JEMAKO

– HANDMASSAGE MET DOTERRA OLIE VOOR MEER INFO EN ACTIES KOM NAAR DE STAND

Sylvana Veenstra
JEMAKO EN DoTERRA

www.jemako-shop.com/veenstra

Presentaties/ Lezingen

Programma

Vrijdag 20 oktober

14.00 uur: Groenlicht – Impact met krachtige complimenten!

15.00 uur: Lach & Leef lichter!

16.00 uur: Angela Kamstra: Je Innerlijke reis

17.00 uur: Marcella Stijlinspirator – Make-over

18.00 uur: Mariëlle de Leeuw – Het olie kompas

19.00 uur: Pink Ribbon

 

Zaterdag 21 oktober

14.00 uur: Groenlicht – Impact met krachtige complimenten!

15.00 uur: Angela Kamstra: Je Innerlijke reis

16.00 uur: Lach & Leef lichter!

17.00 uur: Marcella Stijlinspirator Make-over

18.00 uur: Mariëlle de Leeuw – Het olie kompas

19.00 uur: Pink Ribbon

 

Zondag 22 oktober

10.30 uur: Groenlicht – Impact met krachtige complimenten!

11.30 uur: Angela Kamstra: Je Innerlijke reis

12.30 uur: Mariëlle de Leeuw – Het olie kompas

13.30 uur: Lach & Leef lichter!

14.30 uur: Marcella Stijlinspirator Make-over

15.30 uur: Pink Ribbon

Angela Kamstra - Je innerlijke reis

Angela Kamstra: Je Innerlijke reis

Mijn naam is Angela en woon in Harlingen. Trotse moeder. Hoogsensitief. Geboren ervaringsdeskundige en opgeleide gezondheidsexpert. Vanuit eigen ervaring weet ik hoe het is als je geleefd wordt. Alle ballen hoog houdt voor alles en iedereen, behalve jezelf en hoe het is als je geen uitweg meer ziet. Door achter de kracht van mijn mindset en mijn lichaam te komen, met daarbij de heerlijke spiegel van mijn dochter, ervaar ik steeds meer hoe het is om te leven. Echt te leven.

Met mijn ervaring, gevoeligheid en kennis, kan ik de bij jou verloren puzzelstukjes weer samen brengen tot één geheel. Voeding – Hormonen – Mindset – Krachttraining – MonkeyPlatter -Vanuit het hart – Moeders – Kinderen. Zijn bij mij de keywoorden die centraal staan in mijn bedrijf. Heb jij een bepaalde klacht, of klachten. Een doel. Een ziekte waarbij jij het gevoel hebt dat er meer is. Maar voel jij je niet gehoord, vertrouwd, gezien en wordt jij steeds van het kastje naar de muur gestuurd? Bij mij ben je van harte welkom voor een totaal pakket voor een totaal persoon!

Ik zie het als mijn missie om kinderen én moeders weer te verbinden met zichzelf én met elkaar. Daar waar jij niet lekker in je vel zit, druk in je hoofd bent en met van alles bezig bent behalve jezelf, dan krijg je dit ook op je bordje van je kind.

Wat mij Uniek maakt is dat ik kijk naar de individuele mens zelf. Van buiten, maar vooral van binnen. Door naar jou écht te luisteren, te voelen en te zien, pas ik een op jou afgestemde routekaart af wat jouw dwars door die muur zal helpen die je inmiddels hebt opgebouwd. Op weg naar jouw droomdoelbestemming. Jezelf.

Op Oh My Day kun je mij vinden samen met mijn partners Samantha en Mariélle waarbij wij jou zowel uiterlijk áls innerlijk (H)eerlijk verwennen. Samen met Samantha heb ik Unique Sweets waarbij wij (H)eerlijke voeding maken voor jong en oud. Of je nu een allergie hebt, een dieet of puur de wens gezond te eten, maar toch (H)eerlijk wilt genieten. Bij ons ben je welkom en hebben wij diverse hapjes te koop. Ook vega! Bij Mariélle kan je terecht voor etherische olién. Verder kan je ook een hormoonmeting laten doen en een ontspanningsmassage ontvangen. Wil je zelf je eigen (h)eerlijke hapjes maken of je eigen (h)eerlijke beautyproduct? Ook dat kan! Verder ben ik nog te vinden op het podium waarbij ik je zal inspireren, motiveren en a lot of fresh energy om die eerste stap(pen) te gaan zetten! Heel graag tot ziens!

B Unique. B the Best verion of U!

Www.angelakamstra.nl

Pink Ribbon

 Pink Ribbon

Op 20,21 en 22 oktober staan wij met onze stand op Oh My Day!
We nemen de allerleukste spulletjes mee maar vertellen je ook middels een persoonlijk verhaal wat borstkanker met je doet en waarom Pink Ribbon zo belangrijk is voor borstkanker patienten. 1 op de 7 wordt getroffen door borstkanker. Niet alleen vrouwen maar ook mannen worden getroffen!
Daarom is het zo belangrijk dat wij als Pink Ribbon ons gezicht laten zien. Door de verkoop van onze spullen maar ook door de verhalen te blijven vertellen.

Tot Oh My Day!

Marcella Stijlinspirator - Krachtig Prachtig voor Zichtbaar Succes

Marcella stijlinspirator – Krachtig Prachtig voor Zichtbaar Succes

 

Doe de stijltest op Oh My Day! En maak kans op een gratis inspiratiegesprek van Marcella stijlinspirator.

Marcella Veldhuis-Andringa is eigenaar van Marcella stijlinspirator, docent van het Masterprogramma Kleding als taal voor imageconsultants en ontwerper van de CellaBella’s. Haar stijlstudio is gevestigd in een oud koetshuis uit 1630 in de binnenstad van Leeuwarden. Vanuit die inspirerende plek helpt zij ondernemers & professionals met hun uiterlijke communicatie, hoe ze zich krachtig en prachtig kunnen presenteren, hun bedrijf kunnen profileren en gaan voor zichtbaar succes.

Wil je in het zakenleven en privé succesvol zijn, dan is jezelf goed presenteren en overtuigend overkomen een must. De ontwikkeling van een duidelijke, eigen identiteit wordt steeds belangrijker. Dit geeft een extra dimensie aan jouw blijvende indruk, bewustwording en professionele groei.

Met haar enthousiaste team wil ze tijdens Oh My Day vrouwen uit het Noorden inspireren om te laten zien wie ze zijn en hoe kleding invloed heeft op hun uitstraling. Elke dag wordt er een persoonlijke stijlmake-over cadeau gedaan aan één van de bezoekers.  Je kunt je aanmelden via info@ohmyday.nl ovv ‘stijlmake-over’. Stuur je foto en vermeld in je mail waarom jij de stijlmake-over wilt winnen, wie je bent, wat je maten zijn, waar je tegenaan loopt bij het uitkiezen van je kleding en wat je wilt uitstralen.

Tijdens het event kun je in de stand van Marcella stijlinspirator de ‘stijltest’ invullen. Daarmee maak je kans op een (telefonisch) inspiratiegesprek met Marcella stijlinspirator. Er worden maar liefst 5 inspiratiegesprekken verloot.

Team stijlinspirator wil de vrouw in haar kracht te zetten, inspireren en laten stralen. Dat is hun passie, Krachtig Prachtig voor Zichtbaar Succes. Meer informatie op www.stijlinspirator.nl

Tot ziens op Oh My Day.

Marcella

Groenlicht - Impact met krachtige complimenten!

Groen Licht – Impact met krachtige complimenten!

Wil jij echt impact hebben op familie, vrienden en collega’s? Geef ze dan eens een krachtig compliment! Een krachtig compliment maakt duidelijk wat iemand heeft gedaan en wat het effect daarvan is op jou. Het gevolg? De ontvanger voelt zich gezien en merkt wat hij betekent voor een ander. Dat geeft een boost!  En: als jij meer complimenten uitdeelt, word je opmerkzamer én ervaar je meer positieve emoties. Moeilijk? Nee hoor! In deze workshop leer je de vier stappen van een effectief compliment toe te passen.

Vanuit Groen Licht – centrum voor zin & zelfvertrouwen helpt Martine Beernink vrouwelijke adviseurs om hun expertise en toegevoegde waarde beter zichtbaar te maken, zodat collega’s naar hén toekomen in plaats van andersom. Krachtig complimenteren (en opbouwende feedback geven) zijn een onderdeel van haar programma.

Lachcoach Amersfoort

Lachcoach Amersfoort

Ben jij op zoek naar een verrassend uitje dat mensen verbindt, ontspant én energie geeft? Dan is een lachworkshop iets voor jou! Voor teams, bedrijven, vrienden, families, verenigingen en afdelingen die iets anders-dan-anders willen. Nieuwsgierig? Martine Beernink – Lachcoach Amersfoort – laat het je ondergaan in een mini-workshop op Oh My Day.

Beauty wasstraat

Facefacts Academy

Facefacts Academy

Wil je een touch-up van je make-up óf je haar laten stylen? Ga dan in de stoel bij één van Facefacts professionele visagisten of hairstylisten. Daarnaast kun je ook je nagels laten behandelen of je wenkbrauwen door een BrowSpecialist laten updaten! Kom langs en get inspired!

Facefacts Academy is hét opleidingsinstituut voor erkende opleidingen  VisagieHairstylingKapperNagelstylingSchoonheidsspecialistWimperextensions, BrowSpecialist, Lash Lifting, WenkbrauwextensionsFashion StylingImagestyling, Pedicure en Grime.

Locaties in Heerenveen & Arnhem.

Siam Yoga

Siam Yoga

Moe van al het shoppen? Een massage bij Siam Yoga zorgt voor ontspanning.

Leg alles aan de kant en geniet van het moment.

The Bodyshop

The Bodyshop

Ben jij ook zo dol op de Body Butters en andere producten van The Body Shop? De enthousiaste dames staan klaar om je een te laten genieten van de heerlijke geuren zoals Shea, Olive, Coconut, Moringa, Green Tea, Satsuma en Argan. In klein en groot formaat en natuurlijk met een leuke beurs aanbieding.

Douglas

Douglas

 

Douglas staat met het wereldwijd nr. 1 wenkbrauwmerk Benefit op OH MY DAY! Onze Bennebabes geven gratis brow touch-ups voor de perfecte wenkbrauw! De winnares van Benefit Browmaster 2017 is alle dagen speciaal aanwezig om uw brows te waxen en u een persoonlijk advies te geven.

B.A.V. 3 producten een luxe goodiebag! OP=OP

QP Cosmetics

QP Cosmetics

Onmisbaar voor iedere zelfbewuste vrouw, de heerlijke geuren van INSPIRED by NUMBERS.  Geïnspireerd door de top 10 wereldgeuren van het moment en gebracht in een compacte exclusieve tasverstuiver is INSPIRED by NUMBERS®. 5 kleuren ‘twist en spray’  dispensers en 10 variërende geuren. Cadeau tip!  Als cadeau voor een vriendin, moeder, dochter of… jezelf!

Nail Fashion

Nail Fashion

Nagelstyling heeft een ware revolutie ondergaan en wordt steeds populairder onder de moderne vrouw. Voor velen zijn handen het visitekaartje. Zij maken vaak het eerste contact, zowel privé als zakelijk. Met een paar verzorgde handen, straal je zekerheid uit.

Oh My Health

Suppen

Suppen

SUP Away, Dé SUPschool van & voor Fryslan. Mobiel inzetbaar met een aantal vaste plaatsen als Grou, Sneek, Heeg en Heerenveen.

SUPAway biedt voor jong en oud, beginners en professionals, sportievelingen en bankzitters de mogelijkheid om kennis te maken met de SUPsport.

Er is persoonlijke aandacht voor de klant, de instructeurs nemen de tijd om de juiste trainingen te realiseren. Er kan worden voorzien in individuele wensen op fysiek en mentaal gebied. Wij bieden beginnerslessen, vervolglessen, teamtrainingen, bedrijfsuitjes, techniek, paddlefit, pilates, clinics en nog veel meer!

Naast de lessen vind je ons ‘On Tour yn Fryslan’. Wij organiseren maandelijks diverse tourtochten van 7 tot 30 km op ludieke en bijzondere locaties. Ook reizen zitten in onze portefuille. Check voor meer informatie onze Facebookpagina https://www.facebook.com/supawaygrou en https://www.facebook.com/supsneek/ of onze website: www.supaway.nl en http://www.supawaysneek.nl/

Activiteiten in het bad op vrijdag 20 & zaterdag 21 oktober

(Vrij in te schrijven om mee te doen)

Instructie 14.00uur, 16.00uur, 19.00uur

Pilates 15.00uur, 17.00uur en 20.00uur

Ook in de tussentijd is het natuurlijk mogelijkheid om even te proberen.


Zondag 22 oktober

Instructie  11.00uur, 14.00uur en 16.00uur

Pilates 12.00 uur en 15.00uur

Bodyhoop

 Bodyhoop:

Wist jij dat hoelahoepen heel goed is voor je? Het zorgt voor een platte buik, sterke been- en rugspieren en je traint bovendien je ‘core’. Maar het is vooral leuk om te doen én makkelijk. Met de Bodyhoop, een speciaal vormgegeven, sterke sporthoelahoep die je eenvoudig kunt hooghouden. 10 minuten per dag is al voldoende en staat gelijk aan een kilometer hardlopen.

Speciaal voor Bodyhoop zijn er workouts & challenges gecreëerd.

Kom langs bij de stand van Bodyhoop in het Health paviljoen en probeer het. Sarah Menig en Angelique Hulst zijn er de hele dag om je te helpen en van tips te voorzien. Je kunt met de Bodyhoop hoelahoep- cardio-, kracht-, en yogaoefeningen doen. En natuurlijk hebben ze een gunstige beursaanbieding voor je.

Bewegingscentrum Leeuwarden

Bewegingscentrum Leeuwarden & BCL Actief

Bewegen op jouw manier, jouw niveau en in een omgeving waar jij je op je gemak voelt. Dat maakt bewegen niet alleen leuk, je houdt het ook nog eens langer vol. Dat is waar Bewegingscentrum Leeuwarden voor gaat: een leven lang bewegen op een manier die bij jou past. Dit doen we met de beste faciliteiten, goed opgeleide sportprofessionals, persoonlijke aandacht en een actueel aanbod op het gebied van sport en welzijn.

Wil je aan de slag met je leefstijl!?
Een fitter lijf, een betere leefstijl. Veel mensen willen er best mee aan de slag. Maar waar moet je beginnen, wie begeleid je en hoe houd je het vol? De IFitnessBox (een persoonlijk leefstijlprogramma) biedt persoonlijke ondersteuning op het gebied van gezond eten en meer bewegen.

Wil je alleen weten hoe je ervoor staat? Doe dan een health check of een leefstijladviesgesprek. Ook 1 op 1 begeleiding in de vorm van personal training is mogelijk.

Enthousiast? Zet tijdens Oh My Day de eerste stap! Raad het gewicht van de barbell & win een gratis health check, verdien een gratis groepsles of doe alvast een tanita meting.